Overtoms weblog

BEDROGISTERIJ KERKHOFF  (20 januari 2007)

Enig idee wat dit voorstelt?

Dit is een zogenaamde klantenkaart van da-drogisterij Kerkhoff aan de Amstelveenseweg. Wie bij deze drogisterij voor vijf Euro boodschappen doet, krijgt er één stempeltje bij op z'n kaart.

De kaart biedt ruimte voor 60 stempels. Je zou dus verwachten dat je voor driehonderd Euro boodschappen moet hebben gedaan om een korting van acht Euro te krijgen.

Daarbij vergeet u dat da-drogisterij Kerkhoff bij 9,95 boodschappen toch maar één stempeltje geeft. Want 4,95 is geen vijf Euro. Rekenen kunnen ze namelijk wel, bij da-drogisterij Kerkhoff ...

... tenminste zolang het da-drogisterij Kerkhoff goed uiktkomt ...

Onlangs heeft da-Drogisterij Kerkhoff in al haar wijsheid besloten de klantenkaart te vervangen door een nieuw systeem. En hoe zit het met klanten die nu nog een volle kaart komen brengen, vraagt u zich misschien af.

Die kunnen naar hun geld fluiten, mevrouw! Dat geld pikt da-drogisterij Kerkhoff gewoon in. Scheelt toch weer in de winst, nietwaar?

En dat de klant zich bestolen voelt? Dat zal da-drogisterij Kerkhoff een rotzorg zijn! Want wie gelooft er nu nog dat de klantenkaart van da-drogisterij Kerkhoff bedoeld was om klanten te binden?

naar bovenkant pagina

statistics by pcintelligence.nl

onderkant pagina