Overtoms weblog

Als Geert de baas was ...  (11 mei 2007)

Zou het OK zijn om Geert Dales een viespeuk te noemen?

Nee, zult u misschien zeggen, omdat u dan wellicht zou denken dat ik hem discrimineer vanwege het feit dat hij zo'n nichterige indruk maakt en van die idiote fatterige dassen draagt.

In dat laatste heeft u gelijk: hij komt nogal nichterig over en kleedt zich nog belachelijk ook, maar discrimeren doe ik hem niet. Iemand die toevallig homo is een viespeuk noemen is wat anders dan zeggen dat hij een vieze homo is.

Wel ziet het er naar uit dat Geert steeds meer fascistoïde trekjes begint te vertonen: hij wil ambtenaren verplichten mensen  te trouwen wier neigingen door velen in dit land onnatuurlijk worden gevonden. Die ambtenaren mogen dat best onsmakelijk vinden -- zolang ze Geert en zijn soortgenoten maar als man en vrouw willen behandelen. Anders moeten ze van Geert hun baan verliezen.

Of is dat politiek incorrect en had ik dat niet mogen zeggen?

Inmiddels blijkt datgene wat velen al dachten nu toch te kloppen: Geert ontpopt zich steeds meer als een heel fascistoïde mannetje. Onlangs heeft hij weer te kennen gegeven dat hij dikke mensen onsmakelijk vindt en dat ze dus niet bij de politie horen. 

Waarom vindt Geert dat eigenlijk?

Geert vindt dikke mensen niet kek. De vraag is natuurlijk wat Geert daar eigenlijk mee bedoelt. Ziet hij ze persoonlijk seksueel niet zitten en zou hij ze dus bijvoorbeeld niet in de darkroom willen bespringen? Of ligt het weer heel anders? Dat blijft allemaal wat onduidelijk. In ieder geval wil Geert ze niet bij de politie hebben.

Alweer een groep die Geert wil laten ontslaan, deze keer omdat ze naar Geerts smaak van die  vieze  niet-kekke figuren zijn.

Ben ik even blij dat de burgemeester van Leeuwarden het in de rest van Nederland niet voor het zeggen heeft ...

naar bovenkant pagina

statistics by pcintelligence.nl

onderkant pagina