Overtoms weblog

WILD WEST  (7 april 2007)

Het is niet altijd even rustig in Amsterdam West.

Vandaag zag ik een soort ontvoering (die waarschijnlijk in geen enkele krant terug te vinden is).

Of was er iets anders aan de hand? Na lezing mag u het zeggen ...

Vanmiddag liepen mij liefste en ik in de Zocherstraat, de straat die loopt achter fitness-club David Lloyd, u weet wel: het bedrijf dat zich absoluut niets aan de omwonenden gelegen laat liggen. Maar daar gaat het nu niet om.

Terwijl wij bijna de Overtoom in liepen, zagen wij een donkere auto met grote snelheid op de trambaan komen aanrijden juist op het moment dat daar een jongetje met een fiets overstak.

Een botsing was onvermijdelijk. Uit de auto kwamen onmiddellijk twee mannen die het jongetje kennelijk sommeerden zich te legitimeren, want onmiddellijk toonde hij hun een kaart.

Hierop grepen de mannen hem beet. Hij werd gedwongen de auto in te stappen en zijn fiets werd door een van de mannen op de smalle strook tussen tram- en rijbaan gekwakt. Hierna stapten de 'heren' weer in en reden ijlings weg.

Uiteraard heb ik meteen 112 gebeld en binnen enkele minuten was er een motoragent ter plaatse.

Er zijn natuurlijk allerlei vragen te stellen, bijvoorbeeld: waarom stapte het jongetje in de wagen van mannen die hem net aangereden hadden en waarom liet hij zijn fiets achter?

Mocht u het weten hoe de vork aan de steel zit en hoe dit wild-west-verhaal is afgelopen, dan kunt u mij misschien e-mailen, zodat ik de lezers verder kan inlichten ...

naar bovenkant pagina

statistics by pcintelligence.nl

onderkant pagina