Overtoms weblog

VIBRATOR  (4 november 2006)

Minstens vijftien jaar geleden zag ik in de catalogus van een groot postorderbedrijf een staafvormige apparaat aangeboden. Het stond afgebeeld op een wijze waarop potentiële koopsters het in de praktijk waarschijnlijk niet zouden gaan gebruiken.

Sinds ik het apparaat in de catalogus aantrof zijn de normen wel wat veranderd. Toch betwijfel ik of in de catalogus van een postorderbedrijf anno 2006 een afbeelding zal staan van een vibrator die gebruikt wordt in een praktijk-situatie -- om het maar beschaafd uit te drukken.

Ik moet hier regelmatig aan denken wanneer ik 's morgens weer eens gewekt wordt als in het fitness-bedrijf onder mijn woning een apparaat zwaar staat te vibreren.

Volgens insiders zou het vibrererende apparaat aangeduid worden als een trilplaat. Bij de dames schijnt het erg in trek te zijn.

Geruime tijd geleden heb ik David Lloyd er een briefje over geschreven. Maar daar schijnen ze te denken dat het beter is gewoon net te doen of hun neus bloedt en domweg niets van zich te laten horen.

Kunt u zich voorstellen hoe het is om regelmatig te vroeg te worden gewekt en de eerste vraag die bij je opkomt is in hoeverre de trilplaten van David Lloyd te vergelijken zijn met de apparatuur uit de catalogus van het vermelde postorderbedrijf?

naar bovenkant pagina

statistics by pcintelligence.nl

onderkant pagina